Text Box: Kennismaken met.... Astrid Versnel

Hi,
Mijn naam is Astrid Versnel-Jansen en ik woon samen met mijn man en onze twee honden op een boerderijtje in Bergharen. Ik ben sinds 1997 werkzaam met Reiki. Daarvoor werkte ik geruime tijd als fysiotherapeute met mensen en dieren in binnen- en buitenland. 
De overgang van fysiotherapeute naar Reikitherapeute (en later Reikimaster) ging zeer geleidelijk en ik merkte dat er veel overeenkomsten waren tussen de twee beroepen, met name in het contact met de mensen en het behandelen met de handen. Het grote voordeel van Reiki is dat in principe iedereen het zelf kan leren en bij zichzelf en anderen kan toepassen door een cursus te volgen.
Tijdens de opleiding fysiotherapie leerde ik onder andere vele ontspanningstechnieken. Die waren echter moeilijk toepasbaar en vergden vaak jarenlange oefening. Snel resultaten boeken, niet alleen voor patienten maar ook voor mijzelf, bleef lastig. Toen ik in contact kwam met Reiki, bleek dat ontspanning met behulp van Reiki snel resultaat opleverde en makkelijker toepasbaar is. Een nieuwe wereld ging voor mij open.
Ik wil niet beweren dat alle klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen na enkele Reikibehandelingen of een cursus. Het is echter wel verrassend wat er allemaal verandert voor jezelf door behandelingen, of als cursist tijdens en na een cursusweekend!
Sinds 2005 ben ik Reikimaster, geregistreerd bij de Reikistichting Nederland. Ik geef een aantal cursussen Reiki I en II per jaar, met bijna elke maand een oefenavond voor oud-cursisten. Ik behandel  zowel mensen als dieren.
Behandelingen en cursussen worden gegeven in de Reikistal op ons terrein in Bergharen. 
Is uw interesse gewekt? Geef eens een belletje of stuur een mailtje!

Astrid Versnel-Jansen

De Reikistal
Bredeweg 12
6617 AR Bergharen
 
Telefoon: 0487-531995
Email: AstridVersnel@reikistal.nl
Web site: www.reikistal.nl